20201115 - Jongeren-fotowedstrijd

 

 

 

Reglement digitale jongeren-fotowedstrijd 2020


DEFINITIES

 

 

 

Artikel 1

 

De fotowedstrijd staat open voor jongeren tot en met 18 jaar. Datum: de limietdatum van indienen, 31/12/2020, is bepalend voor de leeftijd.

 

 

 

Artikel 2

 

Het minimum aantal deelnemers ligt op 5. Bij het niet bereiken van dit aantal gaat de wedstrijd niet door

 

 

 

Artikel 3

 

Huidig verantwoordelijke voor de tentoonstellingen, aangeduid door SiKuFoto, is het bestuur van SiKuFoto, e-mail: info@sikufoto.be

 

 

 

SELECTIE FOTOGRAFEN & FOTO’S

 

 

 

Artikel 4

 

Per deelnemer mogen maximaal 4 foto’s opgestuurd worden. Alle foto’s worden anoniem voorgelegd aan de SiKuFoto-leden via de website onder de rubriek ‘Jongerenwedstrijd’.

 

 

 

Artikel 5

 

De jury bestaat uit de SiKuFoto-leden. Die kunnen, via een e-mail naar info@sikufoto.be, stemmen welke foto(’s) verkozen worden om als prijs van de jury in aanmerking te komen. Dit tot 7 maart 2021. Zij mogen maximaal 3 foto’s kiezen en geven die drie een quotering met 1, 2 of 3 punten waarbij 3 de hoogste score is.

 

 

 

Artikel 6

 

De foto’s worden digitaal opgestuurd via internet (We Transfer of iets dergelijks) in jpg-formaat naar info@sikufoto.be en dit tot 31/12/2020. Er mogen maximaal 4 foto’s per deelnemer opgestuurd worden.

 

 

 

Artikel 7

 

Het insturen van de foto’s geldt de facto als een effectieve overeenkomst tussen de fotograaf en SiKuFoto. Dit houdt tevens in dat de fotograaf akkoord gaat met de privacywet en het portretrecht. De foto’s dienen ook te voldoen aan geldende normen van goede zeden en gedrag. Foto’s die daar niet aan voldoen zullen geweigerd worden door het bestuur.

 

 

 

Artikel 8

 

Elke deelnemende fotograaf verklaart zich akkoord met bovenstaand reglement.

 

 

 

Artikel 9

 

Dit reglement is gedateerd op 25 september 2020 en aangepast op 28 oktober 2020 en 13 januari 2021.